Ezeket érdemes megnézni:)

http://papyyy.blog.hu/ http://tyrimas.blog.hu/ http://gepember.hsdstudios.hu/

Friss topikok

2009.01.04. 21:09 Hete

Akibújt-akinem karomban ébred.

Kidobtam a szemetet, be kell lakjam ezt a mostani poros koszfészket. Mert a szőnyeg alól jött ki bőven, nem is számít rá az ember, mégis ott van. Láttam már mindent, és most kaptam meg a szárnyaim, de még nem az igaziak, még sokat kell szárnyaljak, leginkább ismeretlen helyekre, hogy tulajdonképpen eljussak arra a pontra, mikor egy székre leülve azt mondjam,

Igen, megérte.

És akkor jó lesz. Akkor leteszem majd a kanalat, rámosolygok a partneremre aki félálomban fekszik az ágyban, és nekifutásból kiugrok az ablakon. Pislantok egyet, és elrepülök a nap felé, el, el innen messze. Aztán leszállok majd egy fedett helyen, és elalszok. Mert nem angyal leszek, ááá dehogy. Én leszek a bizsergés a karodban, a mosoly az arcodon és a gyűrű az ujjadon. Ott leszek, és mégsem. Bonyolult dolog, de valahogy ilyen lehet szellemnek lenni.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hete.blog.hu/api/trackback/id/tr86857747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása