Ezeket érdemes megnézni:)

http://papyyy.blog.hu/ http://tyrimas.blog.hu/ http://gepember.hsdstudios.hu/

Friss topikok

2009.01.03. 21:38 Hete

Itt vagytok végre, minden itt van ami kell, már csak a fűszer kell és kész.

Végre. ( x 21315646876545486435135448478645621 :)

Majd egy pár üveggolyótól elfelejtem énis hogy végülis teljesen máshogy lett vége a dolognak mint elképzeltem de végülis vége lett és jólesz majd, vagyis jobb, remélem. Itt ülök a könyvek meg aprópénzek között és a tükröm magam elé tartva nézem ahogy széttépem az arcom és egy új, teljesen új ember születik. Más érzésekkel, de ugyanazzal a gondolkodásmóddal. De ettől még ugyanúgy akarok zuhanni egyet az életemben, ernyővel persze:)

Nincsenek szelf-killer gondolataim, és végülis annyira már nem is fáj. Még ha sikerülne valahogy repülés közben elkapni az ő kezét is, annak nagyon örülnék. Elvileg holnap majd sikerül, de ez még nem biztos. Aztán majd táncolunk fenn egy nagy, lila felhőn az égen és ránk mutogatnak majd a földre szállt angyalok, és a szemünk előtt lángol majd a világ. Átkelünk a túlsó partra, ami más lesz, de jobb, mint ez az oldal. A málnás ott van, itt csak a csalódás. Lesz egy ötfejű oroszlán, aki majd dorombolni fog a bokámnál, és a fejével fogja mutatni hogy merre van a helyes út. Mind az öt feje egy más személyiség lesz, akik szépen arra fogják használni a helyet amit a szívemben elkerítettem nekik, hogy döntsenek jó és rossz között. A zsűri elnökével holnap még egy komoly gyümölcspartit fogunk tartani, és talán még egy szendvics is belefér, de az már túl sok tápanyag egy napra, és nem fogom bírni. De előbb vagy utóbb úgyis vége lesz, a nagyvilágot pedig már úgyis kizártam magamból, itt az ideje hogy kizárjon ő is engem magából. Ja és újtiszában megyek majd, ez elképesztően fontos. Megyünk majd a betonréten, megnézzük utóljára a karácsonyfát a mozitéren, és tovább lépünk, becsukjuk magunkra az ajtót, aztán szépen belülről bezárjuk.

Neked is becsukom az ajtót. Végleg. Nem írok többet, és nem hívlak többet. Ezennel azok előtt megesküszöm, akik ezt elolvasták. Ez a buta és egyértelműen nem nekem való lány nem fog bántani egy ilyen Kóska Jánost mint én. Aki nem hiszi, járjon utána.

 

Amúgy most van ám két szárnyam.
Büszkék vagyok rájuk, mert csak én látom őket, de nem is akarom megmutatni senkinek.
Azt szeretném, ha elhinnétek, drága aranyhalaim.           

                                                                                      ez nem idézet.

 

Puszi. egy nap négy post, eléggé megmutatja hogy mennyi mindenre gondolok egy átlagos szombati napon.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hete.blog.hu/api/trackback/id/tr63855918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása