Ezeket érdemes megnézni:)

http://papyyy.blog.hu/ http://tyrimas.blog.hu/ http://gepember.hsdstudios.hu/

Friss topikok

2009.02.23. 22:23 Hete

Már most csak a kis törpék maradtak

mellettem, arra várva hogy valamit kezdjek velük. Kezükben egy-egy hófehér szög, nyújtják felém én meg csak fogadom el, lassan már én tépem ki az ujjaik közül. Ez a nagy harci helyzet, soha nem voltam még ilyen helyen, turistavagyok. Mennybe mennék, de csak a pokolba van kulcs, de a végén még az is lehet, hogy maradok egyedül itt a földön. Nem tudom élvezni az egyedüllétet, semmi szép nincs benne, hiába is mondják páran.

Rét. Erdő. Meg minden ilyen. Szobám zöldje nem nyugtat meg. Szeretem így, ahogy a levél pihen fenn a barna ágon és igen, utálom ezt a nagy, agyoncivilizált kort, a sok folyékony szeméttel, amit legtöbbször a képernyő csorgat a fülünkbe. Utálom azt, hogy nincs olyan ember aki el tud varázsolni, maximum 1-2, akik nincsenek messzebb a karomnál, és mégis felnézhetek rájuk. Utálom az egész becsületnek, tiszteletnek és barátságnak a teljes hiányát, azt, hogy az emberek azokra a "csak azért, mert" érzésekre már nem figyelnek, csak a hiúságuk és telhetetlenségük hajtja őket. Utálom a vallást, mert nincs értelme, az egész arról szól hogy bazd el az életed, ajóisten majd megbocsátja bármit is tettél. Megölted anyádat? Ó-ó, az bizony büntetés... ja, hogy nem csinálod többet? Oké, menj az édenbe, de útközben nézz le a becsületes bátyádra aki ott rohad a 40fokos melegben, délben kapál azért hogy legyen mit ennie, és majd gondolj arra:
Majdnem te is így végezted.

Nem szabad kinyitni a szemed. Ez a szállóige amit kivételesen én hirdetek. Nem szabad, csak a baj van belőle. Csapdát állít a lelkiismeret-furdalás, amint többet látsz, mint kéne, visítva csattan a bokádon a fém állkapocs, arra késztetve, hogy újra inkább lehunyd szemed és bután de boldogan élj tovább. Igazán boldog az, akit belülről nem hajt a kíváncsiság, hogy mi lehet odakinn. Ő inkább él önnön akaratán kívül vakon, minthogy valamit is észlelni kelljen a világból. Jól is teszi, irigylem az ilyeneket, akármekkoraBUTÁÁÁKis.

Megintcsak műsorunk végéhez érkeztünk, jegyet rendelni a hete6@hotmail.com címen lehet, telefonszámunk 06/20-358-2298 és tegnap lettem 15éves. Bár műsorunk nézettségének szempontjából ez lényegtelen, a szerkesztő ragaszkodott a mondat beleépítéséhez a műsorba.

Köszönjük, további jó éjszakát.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hete.blog.hu/api/trackback/id/tr14961972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása