Ezeket érdemes megnézni:)

http://papyyy.blog.hu/ http://tyrimas.blog.hu/ http://gepember.hsdstudios.hu/

Friss topikok

2009.02.10. 22:54 Hete

Szól a kürt, elliben a függöny, amit most látsz, az tényleg van. Kár, hogy mikor körbenéznél, a szélben a mécsesed ellobban.

Na ma este is meglepően hosszú körmondatokkal szórakoztatom a jónépet, persze azt a részt amelyik ezután a mondat után nem X-el egyből. Ja, hogy már X-elt msnen... haha. Pathetic.

Most komolyan, mi abban a jó, hogy szépen egy olyan férfi haláláért, akiről a magyarok 20%-a sosem hallott, ami érthető, mivel aki nem néz kézilabdát és nem veszprém fan, az joggal mondhatná hogy "Naoszt, akkor ez most ki?". De igazából mindegy, a lényeg hogy lebökték.

Megölték a cigányok. Ennyi. Kész. Nem is kell igazán több. Aztán lehet mondani hogy Igen, mert a cigánybűnözés elhatalmasodott, nem lehet kordában tartani és reménytelen az ország helyzete, semmi értelme kimenni az utcára, úgyis leütnek-szúrnak-húznak. Nemtudom, évek óta járok gyakran haza sötétben, még soha nem lopták el semmimet. Lehet, hogy pont holnap fogják... Megesik. De amíg nem csinálnak velem semmi, nem fogom szidni őket, pláne nem általánosítani.

Írjál X-et a neved mellé, ha nem akarsz bűnözést. Írj L betűt a neved mellé, ha örökké akarsz élni. Hát nem fogsz. Írj M-et mellé, ha sok pénzt akarsz. Hát ezért se kapsz majd. Kár a gőzért srácok, nem lesz ebből se semmi. Én akkor is azt mondom, hogy addig, amíg magunkban nem rendezzük le a dolgainkat, ne szóljunk bele a másik életébe. Se az enyémbe, se senkiébe. Azért az más kérdés, hogy a gyilkosok mit érdemelnek.

Julcsi néni megölt egy békát. A békák ezért nem szeretik Julcsi nénit, fellázadnak, egész nap brekegnek és finganak. Julcsi néninek ha ez nem tetszik, tudjátok mit csinál? Hát kikúrja őket a fenébe, nemám kaját ad nekik, ha szaporodnak.  Azaz de. Akkor, ha Julcsi néni vénségére megbolondult. Ez van velünk is, csak épp nem vagyunk vének. Vagy már pont hogy vének vagyunk, és ideje hogy vége legyen. *Hehe, a számban amit hallgatok pont most volt hogy "vége":)

szóval vége. puszi.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://hete.blog.hu/api/trackback/id/tr16935897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása